تکنیک های تزئین کیک
شاید سالها است که در خانه کیک میپزید و به دنبال تبدیل سرگرمیتان به شغل هستید. یا شاید به تازگی متوجه شده اید که می توانید رویای خود را برای تبدیل شدن به یک طراح کیک عروسی دنبال کنید . فرقی نمیکند، یک آموزش رسمی میتواند دانش و مهارتهایی را که برای دنبال کردن علاقهتان به شیرینیپزی نیاز دارید، در اختیار شما قرار دهد. هر شیرینی پز باید چند تکنیک تزئین کیک را در کنار ابزارهای قنادی خود داشته باشد. چه بخواهید وقت خود را صرف ایجاد شاهکارهای کیک هفت طبقه کنید، چه در تهیه کیک های کوچک برای بچه های خود مهارت داشته باشید یا هنوز در حال یادگیری در حرفه های نانوایی و شیرینی پزی باشید، این امر صادق است .در این مقاله قصد داریم تکنیک های تزیین کیک، را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم تا طرح های کیک خود را زیباتر کنید.
1. قیف و ماسوره
همان طور که می دانید ماسوره ها سری قیف هستند و از ساده ترین و در عین حال پر کاربردترین ابزارها و لوازم قنادی محسوب می شوند. همه چیز از کیک های عروسی طبقه بندی شده تا کیک های تولد به این تکنیک کلاسیک متکی هستند.قبل از شروع کار با ماسوره، باید قیف خامه را با خامه کیک پر کنید و سرپیچ مناسب را انتخاب کنید. از آنجایی که ماسوره شیرینی پزی و خامه زنی در اشکال و اندازه های مختلف وجود دارد، مطمئن شوید ماسوره ای را انتخاب کنید که به شما امکان می دهد طرح مورد نظر خود را تکمیل کنید.
در حالی که برخی از قنادها از قیف شیرینی خود مانند یک قلم مو استفاده می کنند و اجازه می دهند خلاقیت خود بدرخشد، برخی از تکنیک های اساسی کار با ماسوره وجود دارد که اکثر آشپزهای شیرینی باید در کارنامه خود داشته باشند.ستاره ها با استفاده از یک ماسوره ستاره و یک فشار به کیسه شیرینی درست می شوند. از ستاره های چند رنگ به عنوان تزئینات مستقل استفاده کنید یا آنها را ترکیب کنید تا لبه ها یا حاشیه های بافتی ایجاد کنید.نقطه ها بسیار شبیه ستاره ها هستند، اما با ماسوره گرد به جای ستاره ایجاد می شوند.صدف ها پایه یکی از محبوب ترین حاشیه های کیک هستند، اما می توان از آنها برای پوشاندن کیک با بافتی ظریف نیز استفاده کرد.زیگ زاگ ها دقیقاً شبیه چیزی هستند که به نظر می رسند. میتوانید از آنها برای ایجاد حاشیه، پوشاندن کنارهها یا پر کردن اشکال استفاده کنید.
2.کاردک اسپاتولا
درست همانطور که یک اتاق قبل از اینکه دکورش بدرخشد نیاز به یک لایه رنگ خوب دارد، اولین گام برای یک کیک زیبا یک پوشش بی عیب و نقص است.شاید با دیدن کیک تزئین شده فکر کنید چقدر ماهرانه و دشوار کیک را خامهکشی کردهاند. اما اگر ابزار لازم را داشته باشید، خواهید دید که شما هم میتوانید. کاردک شیرینی پزی اسپاتولا ساده ترین راه برای استفاده از مایه کیک است، فرقی نمی کند پوششی صاف داشته باشید یا روکش بافتی.برخی از طرحها برای تمرین شامل پوششهای صاف، خطوط عمودی و تکنیک نقاشی کاردک است که در زیر نشان داده شده است.
3. کار با فوندانت
فوندانت، یک آیسینگ شگفت انگیز و پرکاربردی است که باید در جعبه ابزار تزئین کیک باشد. هنگامی که به کار با این مواد انعطاف پذیر و در عین حال پایدار تسلط پیدا کردید، می توانید سبک های جدیدی را به مهارت های تزئین کیک خود اضافه کنید. متخصصان هنرهای شیرینی پزی حداقل باید پوشاندن کیک را با فوندانت تمرین کنند تا ظاهری صاف و ظریف ایجاد کنند. هنگامی که در پوشاندن کیک مهارت پیدا کردید، می توانید طرح ها و بافت را به فوندانت اضافه کنید.در کنار کیکها با پوشش کامل، در نهایت باید بتوانید از فوندانت برای ایجاد اشکال و ساختار استفاده کنید. اینها شامل همه چیز می شود، از نقطه های پولکای ساده گرفته تا گل های پیچیده.
4.تکنیک کیک لعاب آینه
در نگاه اول تهیه کیک با لعاب آینه کار آسانی نیست. با این حال، اگر میل و کمی صبر وجود داشته باشد، نتیجه فراتر از همه انتظارات خواهد بود. کیک با نمای آینه ای یکی از جدیدترین سبک های تزئین کیک و شیرینی در دنیای قنادی است.اگر آیسینگ فوندانت و باترکریم معادل رنگ مات باشد، لعاب آینه ای شبیه به یک روکش براق است. این تکنیک شامل ترکیب ژلاتین، شکر و سایر مواد تا رسیدن به دمای عالی است. تزئین کیک آینه ای با ریختن لعاب رنگی کیک بر روی کیک یخ زده ایجاد می شود.شما با رنگ های مختلف لعاب کیک ، رنگ غذاهای ژله ای و کاردک طرح های مختلف بسیار زیادی می توانید برای کیک تان طراحی کنید.
5.تکنیک تزیین کیک با ایزومالت
در حالی که کار با ایزومالت تکنیک پیشرفته تری است، به تزیین کنندگان کیک کمک می کند تا از دیگران متمایز شوند.درست مانند هنرمندانی که از شیشه مذاب برای ساختن کاسه ها و مجسمه ها استفاده می کنند، کار با ایزومالت شامل ساختن شکل ها و اشکال نفیس است.سعی کنید در یک منطقه با رطوبت کم کار کنید و از یک دماسنج آبنبات برای ردیابی دمای مایع در حال جوش استفاده کنید. هرگونه ناخالصی یا کف را که در بالای مایع تشکیل می شود بردارید تا محصول نهایی شما شفاف به نظر برسد. بهترین قالب ها برای شکل دادن به ایزومالت خوراکی، قالب های سیلیکونی هستند.
6.تکنیک نقاشی با دست
هنگامی که کار با فوندانت را به خوبی فراگرفتید، وقت آن است که با نقاشی دستی کمی به کیک خود جلوه زیبایی بدهید. همانطور که از این اصطلاح پیداست، نقاشی با دست شامل استفاده از رنگدانه های خوراکی برای نقاشی طرح ها بر روی بوم فوندانت است. دکوراتورها می توانند از این تکنیک برای ایجاد اشکال ساده مانند نقاط و خطوط یا صحنه های کاملی که با آثار ونسان ون گوگ رقابت می کنند، استفاده کنند.این تکنیک ممکن است شامل آزاد کردن یک طرح یا استفاده از یک الگو یا شابلون برای کمک به هدایت کار شما باشد.
من از مشتریان ثابت شما هستم با این مقاله ها هم که دیگه کلی سرگرم میشه آدم و کلی چیز یاد میگیره
خدا قوت