شیرینی و کیک پزی یک صنعت شیرین و خوشمزه است که از دیرباز تاکنون وجود داشته و کام نسل‌های زیادی را شیرین کرده است. با وجود قنادی‌های فراوان همچنان راه‌اندازی یک کارگاه قنادی یک حرفه شیرین و رویایی برای بسیاری از افراد به شمار می‌رود. راه‌اندازی شیرینی سرا و کارگاه قنادی سخت نیست، اما درعین‌حال آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید آسان نیست. چرا که عوامل متعددی نیاز است. اگر شما به فکر راه‌اندازی کسب‌وکار شیرینی‌پزی برای خود هستید، راه اندازی کارگاه قنادی اولین قدم است. در این مقاله از بخش اطلاعات عمومی سایت بهگز به بررسی 7 نکته برای راه‌اندازی کارگاه شیرینی‌پزی و همچنین معرفی لیست لوازم قنادی برای مغازه می‌پردازیم با ما همراه باشید.

راه‌اندازی کسب‌وکار شیرینی‌پزی

راه‌اندازی کسب‌وکار شیرینی‌پزی

1. مکان قنادی

محل کارگاه شما برای موفقیت کسب‌وکار شما بسیار مهم است. زیرا این موضوع تأثیر بسزایی بر روی میزان قیمت‌گذاری محصولات و فروش دارد. بیشتر کارگاه‌های قنادی در زیر زمین و شیرینی سرا را در طبقه بالای آن مستقر می‌کنند. چرا که نمی‌توان هر ملکی را به‌عنوان کارگاه قنادی در نظر گرفت مگر اینکه وسعت شیرینی سرا بسیار بزرگ باشد و کارگاه در نقطه دیگری از شهر مستقر شده و محصولات پس از طبخ به شیرینی‌فروشی منتقل شوند؛ اما به‌صورت نرمال قنادی و شیرینی سرا در کنار هم قرار می‌گیرند.

در نتیجه شما باید مکانی را پیدا کنید که به‌راحتی در دسترس باشد و در آن منطقه مغازه شیرینی‌فروشی دیگری وجود نداشته باشد همچنین فضای کافی برای تجهیزات و لوازمتان داشته باشد. علاوه بر موارد مذکور باز کردن یک قنادی در منطقه‌ای که پرجمعیت با ترافیک زیاد یا دسترسی آسان به حمل‌ونقل وجود داشته باشد. یک تصمیم بسیار هوشمندانه‌ است؛ چون مشتریان بیشتری به قنادی شما خواهند آمد.

2. تجهیزات موردنیاز برای راه اندازی کارگاه قنادی

برای راه‌اندازی یک کارگاه شیرینی‌پزی به تجهیزاتی مانند یخچال عمیق برای داشتن سردخانه، میکسر، فر، میز کار، اجاق‌گاز، ظروف نگهداری و سایر تجهیزات نیاز خواهید داشت. تجهیزات کارگاه می‌تواند برایتان گران باشد؛ اما شما باید روی تجهیزات باکیفیت سرمایه‌گذاری کنید تا عمر طولانی داشته باشند و به شما در تولید محصولات باکیفیت کمک کنند. در کنار موارد ذکر شده، شما نیاز به وسیله‌های کوچک‌تر دیگری نیز برای راه‌اندازی کارگاه قنادی خود خواهید داشت که باید آن‌ها را تهیه کنید. این روزها، به علت افزایش قیمت، تهیه ابزار قنادی دشوار شده است. به همین علت، بهتر است به دنبال خرید لوازم قنادی به‌صورت عمده باشید. شما می‌توانید برای خرید لوازم عمده، به لوازم قنادی بهگز سر بزنید. در این فروشگاه اینترنتی می‌توانید تمامی محصولات موردنظر خود را با مناسب‌ترین قیمت در برندهای معتبر موجود و روزبازار خریداری کنید.

مطالعه  ترفندهای طلایی برای پخت نان فوق‌العاده

3. مواد اولیه قنادی

بسته به نوع شیرینی، دسر و کیک که می‌خواهید تولید کنید، به لوازمی مانند آرد، شکر، کره، تخم‌مرغ و سایر مواد نیز نیاز خواهید داشت. اطمینان حاصل کنید که همیشه مواد اولیه قنادی کافی در دسترس دارید تا بتوانید خواسته‌های مشتریان خود را برآورده کنید. کیفیت مواد شما تعیین‌کننده طعم و بافت محصولات قنادی شماست و بایستی شناخت دقیق و کاملی از این‌گونه مواد اولیه داشته باشید. شما باید مواد باکیفیت بالا را از تأمین‌کنندگان معتبر تهیه کنید. جهت کسب اطلاع و آشنایی با مواد اولیه قنادی و شیرینی‌پزی عملکرد آن‌ها به شما عزیزان پیشنهاد می‌کنیم مقالة مواد اولیه قنادی و شیرینی‌پزی مطالعه نمایید.

مواد اولیه شیرینی‌پزی

مواد اولیه شیرینی‌پزی

4. دریافت مجوز راه اندازی کارگاه قنادی

قبل از شروع هر کسب‌وکاری، مهم است که مجوزهای لازم را از مقامات محلی دریافت کنید. این مجوزها شامل مجوزهای بهداشتی، مجوزهای تجاری، شماره شناسایی مالیاتی و سایر الزامات قانونی است. نکته حائز اهمیت که باید توجه داشته باشید این است که برای دریافت این مجوز، شما باید تجربه و مهارت کافی داشته باشید، یعنی الزامی به داشتن مدرک فنی و حرفه‌ای نیست. مدارک فنی حرفه‌ای، دانشگاه و مدارک معتبر آموزشگاهی می‌توانند گواه تجربه و مهارت شما برای دریافت مجوزهای لازم برای راه‌اندازی قنادی باشند. علاوه بر مورد ذکر شده برای دریافت جواز کسب در ابتدا نیاز است مکانی با حداقل ۴۰ مترمربع داشته باشید، نکات بهداشتی در واحد صنفی به‌خوبی رعایت شده و فرد متقاضی، صلاحیت جسمانی داشته و کارت معاینه پزشکی دریافت کند.. عدم دریافت این مجوزها می تواند منجر به جریمه های سنگین یا حتی تعطیلی کسب و کار شما شود.

مطالعه  آشنایی با تاریخچه پیدایش فوندانت

5. کنترل کیفیت و بسته بندی

کنترل کیفیت در صنعت شیرینی‌سازی ضروری است. شما باید اطمینان حاصل کنید که محصولات شما کیفیت بالایی دارند و انتظارات مشتریان شما را برآورده می‌کنند. این شامل آزمایش منظم محصولات شما و انجام تنظیمات لازم برای بهبود کیفیت آنها می‌شود. همچنین بسته‌بندی نقش مهمی در جذب مشتریان برای خرید محصولات شما دارد. فلذا باید روی بسته‌بندی باکیفیت که جذاب و کاربردی است سرمایه‌گذاری کنید. شما باید روی مواد بسته‌بندی باکیفیت توجه ویژه داشته باشید چرا که بسته‌بندی از محصولات شما محافظت کرده و آنها را جذاب جلوه می‌دهد. این بسته‌بندی می‌تواند شامل جعبه، کیف و روبان باشد.

6. سرمایه اولیه راه‌اندازی قنادی

راه‌اندازی قنادی و شیرینی‌فروشی، یک روش بسیار عالی برای کسب درآمد است؛ اما قبل از افتتاح هر نوع کسب‌وکاری، مسئله اصلی میزان سرمایه موردنیاز است. قنادی از جمله مشاغلی است که در همان قدم ابتدایی نیازمند سرمایه است. نیاز به سرمایه‌ای جهت خرید یا اجاره بنایی برای تولید و فروش انواع شیرینی بر هیچ‌کس پوشیده نیست، اما سرمایه موردنیاز برای راه‌اندازی قنادی، به همین مورد محدود نمی‌شود. برای تولید انواع شیرینی به دستگاه‌های حرفه‌ای مختلفی مثل میکسر، فر، سردخانه، یخچال، انواع قالب و ابزارهای شیرینی‌پزی نیاز است که فراهم‌کردن همین موارد، دست‌کم هزینه‌ای حدود 500 میلیون تومان روی دست شما خواهد گذاشت.جدای این موارد، مجموعه‌ای از هزینه‌های جانبی و هزینه‌هایی مانند استخدام نیرو را هم باید در نظر بگیرید. پس پیش از هر چیز از امکان تأمین چنین سرمایه‌ای مطمئن شوید.

کارگاه قنادی

کارگاه قنادی

7.استخدام کارکنان ماهر

کارمندان دارایی هر کسب‌وکاری هستند. ممکن است بسته به‌اندازه کارتان به کارکنانی نیاز داشته باشید که به شما در راه‌اندازی کارگاه شیرینی‌پزی کمک کنند. کارکنان ماهری را استخدام کنید که تجربه پخت‌وپز دارند یا به آن علاقه دارند تا بتوانند به شما در تولید محصولات باکیفیت کمک کنند؛ بنابراین، صاحب کسب‌وکار باید بادقت به این موضوع توجه کند؛ زیرا این یکی از عوامل مهمی است که باید به آن توجه شود.

مطالعه  طرز استفاده از انواع قالب های سیلیکونی هواپز

 

برای خرید ابزار قناد باکیفیت و با ارزانترین قیمت میتوانید به فروشگاه لوازم قنادی بهگز مراجعه کنید. همچنین اگر در رابطه با خرید ابزارهای مورد نیاز قنادی سوالي داريد ما مشتاقانه پاسخگوی سوالات شما هستیم.
تلفن ثابت : ۳۶۲۴۶۲۷۳-۰۳۱ | تلفن همراه :09940749376

 

سخن پایانی

در خاتمه راه‌اندازی کارگاه شیرینی‌پزی نیازمند برنامه‌ریزی و اجرای دقیق است. شما باید عواملی مانند مکان، تجهیزات، مواد اولیه قنادی، مجوزها، کارکنان، بازاریابی، بسته‌بندی، قیمت‌گذاری، بهداشت و ایمنی و خدمات مشتری را در نظر بگیرید. با رعایت این نکات ضروری، می‌توانید یک کارگاه شیرینی‌پزی موفق راه‌اندازی کنید که نیازهای مشتریان خود را برآورده می‌کند و برای شما درآمد و رضایت به ارمغان می‌آورد. از اینکه تا پایان مطلب همراه فروشگاه بهگز بودید، بسیار خرسندیم و امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. پیشنهاد می کنیم ما را در شبکه اجتماعی بهگز نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − چهار =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.