لذت خوردن یک کیک خوش طعم و شیرین بی شک روزهای فراغت شما را زیباتر خواهد ساخت اما در بعضی مواقع ممکن است مدت زمان زیاد تهیه و پخت آن به کاری طاقت فرسا و خسته کننده تبدیل شود و شما را از تهیه کیک در خانه منصرف کند. کیک یخچالی به عنوان دسری آسان و خوشمزه گزینهای عالی برای شما دوستداران شیرینی است که در انواع مراسمات و مهمانیها نیز سرو میشود و لحظات شادی را در کنار عزیزانتان به ارمغان میآورد. این کیک در مدت زمانی کم و فقط با چند قلم مواد تهیه میشود و با ظاهر ساده و طعم شکلاتی و بی نظیر خود علاقمندان بسیاری را به جذب کرده است. اگر شما نیز به دنبال دسری خوشمزه و راحت در روزهای گرم تابستان هستید در ادامه با سایت بهگز همراه باشید.
مواد مورد نیاز کیک یخچالی
- آرد قنادی: ۲ قاشق غذاخوری
- بیسکویت پتی بور: ۳ بسته
- شیر: ۳ لیوان
- کره: یک قاشق غذاخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- شکر: ۱ لیوان
- خامه: ۵۰۰ گرم
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
مرحله اول
در ابتدا سه لیوان شیر را در داخل قابلمه میریزیم سپس آرد قنادی را به همراه پودر نشاسته ذرت، شکر و پودر کاکائو به آن اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی گرم شود و مواد تعین شده با شیر ترکیب شوند.
مرحله دوم
پس از ۱۰ دقیقه مواد را به خوبی هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد و هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد، کره، وانیل و خامه را به آن اضافه میکنیم و به صورت مداوم مخلوط میکنیم تا گلولهای نشود.
مرحله سوم
بعد ازاین که کره و خامه به خوبی در مواد حل و با باقی مواد ترکیب شدند، شعله گاز را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا کمی سرد شود. در این مرحله داخل ظرف را با کیسه فریزر و یا سلفون پوشش میدهیم و سپس چند قاشق از مواد را در داخل ظرف مورد نظر میریزیم و پخش میکنیم.
برای تهیه کیک و شیرینی های خوشمزه شما نیاز به مواد اولیه باکیفیت دارید که میتوانید از طریق شمارههای زیر توسط بهگز اقدام نمایید و از مشاوره تخصصی ما بهرهمند شوید.
تلفن ثابت: 36246273-031| تلفن همراه: 09940749376
مرحله چهارم
پس از آن بیسکویت های پتی بور را دور تا دور ظرف میچینیم و به طور لایهای یک قسمت آن را با بیسکویتها و قسمت دیگر را با کرم شیری به دست آمده پر کنید و تا آخر به این شکل ادامه دهید، بعد از اینکه مواد گاناش و بیسکویتها تمام شدند سطح کیک را با کمی کرم ترکیب کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا دسر به خوبی خنک شود.
مرحله پنجم
بعد از دو ساعت استراحت کیک را از یخچال خارج کرده و به قسمتهای مساوی تقسیم کنید. برای تزیین آن نیز میتوانید به طور دلخواه از انواع شکلات و تزئینات کیک و شیرینی استفاده کنید، حال کیک یخچالی شما حاضر است و میتوانید آن را نوش جان کنید.
نکات کلیدی کیک یخچالی
انتخاب پیمانههای اندازهگیری آشپزی در تعیین و مشخص کردن مقدار مورد نظر مواد به بافت مناسب و غلظت کرم تهیه شده در کیک کمک میکند، به طوری که با اندازه گیری دقیق مواد مورد نیاز نتیجه رضایت بخشی در تهیه و پخت کیک کسب خواهید کرد.
برای زیبا تر شدن شکل ظاهری کیک یخچالی در هنگام برش، میتوانید در ابتدای قراردادن بیسکوییت و مواد از دو نوع بیسکویت شیری پتی بور و طعم شکلاتی آن استفاده کنید.
بهتر است در هنگام چینش بیسکویت و پوشش دهی کرم شیری بر روی آن به میزان استفاده از آن دقت کنید. چون که به کار بردن بیش از حد مواد بر روی بیسکویتها باعث شل شدگی و نرم شدن کیک خواهد شد.
برای تزیین و خوشمزه تر شدن این دسر میتوانید در لابلای آن از ترکیب موز و گردوهای خرد شده استفاده کنید.
دقت داشته باشید که خامه را در مراحل پایانی به ترکیب شیر و مواد اضافه کنید و اجازه ندهید تا به مرحله جوشیدن برسد.
برای مزه دارشدن و طعم لذیذ این دسر میتوانید دو قاشق از پودر پروتئین شیر را نیز به همراه دیگر مواد بر روی حرارت گاناش کنید.
سخن پایانی
در مقابل دمای گرم و سوزان روزهای تابستانی و انرژی مدت زمان طولانی برای پخت دسرها کیک یخچالی به عنوان دسری سرد و دلپذیر لذت خوردن طعم شیرینی را چند برابر میکند که به دلیل دسترسی آسان در پخت آن جایگزین سایر کیک ها شده و از این رو درلیست منوی بیشتر رستوران ها و کافی شاپ ها قرار دارد و سرو میشود.
سایت بهگزهمواره در تلاش است تا توضیحات کامل و مختصری در رابطه با پرطرفدارترین دسرهای روز دنیا را در اختیارتان قرار دهد و نکته هایی مهم و کلیدی جهت رضایت از تهیه آن را برایتان عنوان کند. برای اطلاع از مواد عمده قنادی با ما همراه بمانید.
سوالات متداول
- آیا میتوان به جای به کار بردن بیسکویت پتی بور از نوع دیگری استفاده کرد؟
بله در صورت علاقمند نبودن و تفاوت ذائقه ها میتوانید از هر نوع بیسکویت های ترد و خشک جهت تهیه این کیک استفاده کنید.
- چه تفاوت هایی در پخت کیک یخچالی و دیگر کیکها وجود دارد؟
روش و تهیه این کیک را میتوان به عنوان اساسی ترین تفاوت ما بین این دو دسر نام برد، به طوری که سایر کیک ها معمولاً در فر و یا بر روی گاز پخته میشوند اما کیک یخچالی بدون استفاده از فر و در یخچال نگهداری میشود و بافت نرم و سبکی دارد.