در بین خوراکیهای خوشمزه، موارد انگشت شماری پیدا میشوند که خوشمزهتر از یک تارت میوه ای فرانسوی باشند. تارتها از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفداری هستند که برای درست کردن آنها میتوان از انواع میوهها استفاده کرد. تارت ها در واقع تشکیل شدند از یک خمیر پایه که داخل آن را با انواع خامه و کرم و میوه ها و یا غذاها می توانید پر کنید و اگر شما تهیه تارت را یاد بگیرید می توانید آن را در اندازه های مختلف با قالب های رینگ تارت تهیه کنید و به عنوان یک عصرانه خوشمزه در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.تا انتهای مقاله همراه فروشگاه بهگز باشید.
مشاهده محصولات انواع قالب های شیرینی تارت
![رسپی پخت تارت میوه ای فرانسوی](https://behgaz.ir/wp-content/uploads/2022/01/fruit-tar.gif)
شیرینی خوشمزه تارت
تاریخچه تارت ها
تارت نوعی شیرینی، متشکل از یک خمیر پوسته و مواد تشکیل دهنده روی آن است. تارت میوه ای فرانسوی در اندازههای مختلف تهیه میشود و روی آنها را معمولا با مواد مختلف شیرینی همچون کرم کاستارد و میوهجات پر میکنند. البته گاهی اوقات از تارتها به عنوان یک غذای سبک یا پیش غذا بدون مواد شیرینی با اضافه کردن مواد غذایی دیگری همچون میگو، ماهی و خاویار استفاده میشود.تارت ها ریشه فرانسوی دارند و برخی آن را از مشتقات پای می دانستند.بسیاری معتقدند پای با تغییر شکل و استفاده از مواد شیرینی همچون کرم کاستارد یا ماسکارپونه به عنوان یک دسر جذاب از قرن پانزدهم میلادی در اروپا رایج شد.
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت فرانسه
- تخم مرغ کامل : 1 عدد
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- کره بدون نمک : 225 گرم
- شکر : 1/4 پیمانه
- نمک : 1/3 قاشق چای خوری
- آرد : 2 پیمانه
- قالب مخصوص تارت
![رسپی پخت تارت میوه ای فرانسوی](https://behgaz.ir/wp-content/uploads/2022/01/How-to-prepare-dough-for-tarts.gif)
خمیر تارت
طرز تهیه خمیر مخصوص تارت
ابتدا کره و آرد و نمک و شکر را داخل غذاساز ریخته خوب مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاد ( می توان با دست نیز اینکار را انجام داد و مخلوط کرد ) در مرحله بعدی تخم مرغ و آب یخ را اضافه می کنیم و غذاساز را روشن کرده و چند دقیقه خوب می زنیم تا به شکل خمیر دربیاد سپس آن را در ظرف در بسته گذاشته و برای 1 ساعت داخل کیسه فریرز قرار می دهیم تا استراحت کند.خمیر را با وردنه شیرینی پزی باز می کنیم و به قطر نیم سانت داخل قالب مخصوص تارت پهن می کنیم و با دست به دیواره ها فشار می دهیم تا شکل بگیرد.
لبه های اضافی آن را با چاقو بگیرید و خمیر را برای 1 ساعت داخل فریزر قرار می دهیم سپس آن را خارج می کنیم و کف آن را یا با چنگال سوراخ کرده و یا کاغذ روغنی روی خمیر انداخته و حبوبات روش بریزید تا پف نکند و در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه بگذارید تا زمانی که طلایی شود. 40 دقیقه ممکن است زمان ببرد سپس خارج کنید و با فلینیگ مخصوص خود پر کنید. می توان از خامه فرم گرفته به همراه میوه نیز استفاده کرد.
بیشتر بدانید: کیک چوبی جذاب و آسان پاپسیکل
چطور تارت میوه ای خود را تزئین کنیم؟
خب کم کم به قسمت هیجان انگیز داستان نزدیک میشویم. خامه را از یخچال خارج کرده و با حوصله روی خمیر بریزید. مرحله پایانی کار کاملا به شما بستگی داشته و فرمول خاصی ندارد. جایی که باید تارت میوه ای فرانسوی خود را با استفاده از میوههای مورد علاقهتان تزئین کنید. کیوی و توت فرنگی همراه با بلوبری و شاتوت میتواند ترکیب فوق العادهای باشد. بعد از تزئین کرده تارت با میوه باید آن را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و آماده خوردن شود. اگرچه انتظار کشیدن برای آماده شدن تارت میوه ای کمی اذیت کننده است اما قطعا ارزشش را دارد!
![رسپی پخت تارت میوه ای فرانسوی](https://behgaz.ir/wp-content/uploads/2022/01/tart.gif)
تزیین تارت
نکات کلیدی در تهیه تارت میوه ای فرانسوی
- می توانید برای براق شدن میوه های روی تارت کمی بریلو بی رنگ یا ژله استفاده کنید.
- برای اینکه تارت ها پف نکنند می توانید کف تارت فویل گذاشته و روی آن نخود و لوبیا بگذارید.
- سعی کنید برای ورز دادن از قاشق استفاده کنید و خمیر را با دست ورز ندهید اگر احساس کردید خمیر گرم شد میتوانید در یخچال بگذارید و دوباره مرحله شکل دادن به خمیر را شروع کنید.
- خمیر تارت را اگر برای تهیه غذا استفاده می کنید میزان پودر قند را کم کنید.
- می توانید به جای خامه از کرم پاتیسیر نیز استفاده کنید.
- می توانید از قالب های تک نفره تارت یا یک قالب بزرگ استفاده کنید.
- با افزودن پودر کاکائو می توانید تارت کاکائویی داشته باشید.