انواع مختلفی از نان در بازار وجود دارد. نان‌ها ارزش غذایی و بافت و طعم متفاوتی دارند. نان تست یکی از انواع نان های بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که در میان ایرانیان هم از محبوبیت خاصی برخوردار است. این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعدهٔ صبحانه مصرف می‌شود. همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند این نوع نان به کار می‌رود. هر چند خیلی ها فکر می کنند درست کردن این نان سخت است و ترجیح می دهند آن را از فروشگاه ها تهیه کنند. ولی اگر خودتان دست به کار شوید، می توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید. در این مقاله فروشگاه اینترنتی بهگز برای شما آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان تست و انواع قالب هاي نان تست را شرح می دهد تا بتوانید بهترین و خوشمزه ترین نان را داشته باشید. تا پایان مقاله ما را همراهی نمایید.

 

نان تست خانگی

نان تست خانگی

مواد اولیه برای تهیه نان تست خانگی

  • آرد نان فانتزی 400 گرم
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1,5 قاشق غذاخوری
  • روغن 45 گرم
  • آب ولرم حدود 38 درجه 250 میلی لیتر(گرم)
  • خمیرمایه فوری 1,5 قاشق چایخوری
  • بهبود دهنده 1/2

طرز تهیه نان تست

برای تهیه نان تست به روش خانگی در ابتدای کار آرد را 3 مرتبه الک کرده و به همراه مواد خشک (خمیرمایه، بهبود دهنده، نمک، شکر) را درون یک کاسه مناسب ریخته، و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. وسط مواد را گود کرده و به آرامی روغن و آب را بریزید. ابتدا با همزن دستی کمی هم زده و سپس  ببا ست چرب شده ورز می دهیم . حالا روی سطح میز کارتان کمی آرد بپاشید و حدود 10 دقیقه خمیر را ورز دهید. اگر در این حین خمیر به دستتان چسبید کمی آرد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که دیگه خمیر به دستتان نچسبد. بعد یک کاسه برداشته و با روغن داخل آن را چرب کنید. سپس خمیر را درون کاسه بگذارید و دور تا دور آن بچرخانید تا خمیر چرب شود.در ادامه روی خمیر را با سلفون چرب شده می پوشانیم.

مطالعه  طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر

سپس اجازه می دهیم خمیر به مدت 45 دقیقه در یک جای گرم استراحت کند تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود. پس از گذشت این زمان روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را از درون ظرف خارج کرده و روی سطح کار می گذاریم.در ادامه خمیر را ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود، سپس مجددا خمیر را چانه می گیریم و روی سطحی که کمی چرب است استراحت داده و روی آن را بپوشانید. دوباره سطح میز کارتان را کمی آرد بپاشید و به مدت 5 دقیقه خمیر را ورز بدید. سپس فر را روشن کنید و روی دمای 190 درجه بگذارید تا فر گرم شود.

خمیر را درون قالب نان تست بریزید و روی قالب را دوباره با پارچه بپوشانید و به مدت 30 دقیقه بگذارید تا استراحت کند و حجیم شود. سپس با نوک چاقو سه خط روی خمیر ایجاد کنید.به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که روی نان طلایی شود در فر بگذارید. ممکنه است این زمان در فر شما کمتر یا بیشتر باشد پس برای دفعه اول پخت حتما بعد از 20 دقیقه نان را چک کنید تا زمان پخت در فر خود را بدست بیاوردید. بعد از پخت، نان تست را از قالب خارج کنید روی یک توری خنک کننده قرار بدید تا یک الی دو ساعت خوب خنک شود بعد با کارد اره دار برش بزنید و از خوردن یک نان تست خانگی با عطر و طعم عالی لذت ببرید.

طرز تهیه نان تست

طرز تهیه نان تست

چند ترفند برای پخت بهتر نان

  • سعی کنید قالب مناسب برای پخت نان استفاده کنید. اگر قالب شما بزرگ باشد باعث می شود قطر نان نازک شود.
  • این نان های خانگی را می توانید داخل یک جعبه نان 4 تا 5 روز نگهداری کنید. اگر آن ها برش بزنید تا 1 ما داخل فریزر قابل نگهداری هستند.
  • برای اینکه یک نان تست مرغوب درست کنید مخمر شما باید تازه باشد.
  • اگر در یک مرتبه نان های شما آماده می شود و نیاز مجدد به روشن کردن فر ندارید، توصیه می کنیم که بگذارید نان ها در فر خاموش با در نیمه باز خنک شوند.
  • زمان ور آمدن خمیر در قالب بستگی زیادی به دمای محیط دارد. برای اینکه مطمئن شوید خمیر نان تست آماده‌ی پخت است با انگشت به آرامی یک گوشه از آن را فشار دهید.
  • اگر جای انگشت شما روی خمیر ماند، خمیر آماده است. اگر خمیر به حالت قبلی‌اش برگشت و جای انگشت شما نماند، نیاز دارد زمان بیشتری بماند. و اگر با فشار انگشت، پف خمیر خوابید یعنی بیش از حد ور آمده و لازم است دوباره آن را ورز دهید و بگذارید ور بیاید.
مطالعه  طرز تهیه نان شیرمال خانگی

ارزش غذایی نان تست

در هر وعده:

  • 151 کالری
  • 3 گرم چربی
  • 2 گرم چربی اشباع
  • 8 میلی گرم کلسترول
  • 225 میلی گرم سدیم
  • 54 میلی گرم پتاسیم
  • 26 گرم کربوهیدرات
  • 1 گرم فیبر
  • 3 گرم قند
  • 3 گرم پروتئین
  • IU 96 ویتامین A
  • 18 میلی گرم کلسیم
  • 1 میلی گرم آهن

انواع قالب هاي نان

قالب هاي نان تست

قالب هاي نان تست

قالب گالوانیزه (موج):

در میان انواع قالب ها، قالب گالوانیزه یکی از بهترین، رایج ترین و ارزان ترین قالب هایی است که در واقع جنس آن از گالوانیزه بوده و در پخت انواع شیرینی و کیک از آن استفاده می شود. این قالب سال هاست از پرفروش ترین قالب ها برای پخت کیک و نان بوده است. شکل ظاهری این قالب بسیار شبیه به قالب آلومینیومی بوده و گاه تشخیص این دو قالب از یکدیگر دشوار است. اما از این دو قالب در مصارف مختلف استفاده می شود. جنس قالب گالوانیزه و همچنین طراحی مخصوص این قالب ها، در میزان حرارت تاثیر بسیار دارد. بدین گونه که قالب گالوانیزه حرارت را در تمام سطح به صورت یکسان پخش کرده و سبب پخت بهتر کیک و نان با بهترین کیفیت می شود. قالب گالوانیزه موج از برندهای معروف این نوع قالب بوده که سالهاست قالب گالوانیزه را با بهترین کیفیت به مشتریان خود عرضه می کند.

قالب لوف Loaf Pan:

قالب لوف، قالبی عمیق و مستطیل شکل با دیواره های بلنده و در انواع فلزی و سیلیکونی موجوده است. اما نوع فلزی اون رایج ترمیباشد. این نوع قالب‌ها برای تهیه کیک‌های صبحانه، پاندکیک‌ها، نان تست و ژله‌های سورپراز استفاده میشوند. قالب لوف در اندازه‌های مختلف از بزرگ تا کوچیک هستند. پخت کیک و نان در این قالب، قابلیت برش‌های منظم رو به ما میدهد و عمق زیاد و پهنای کم این قالب ها باعث انباشتگی مواد روی هم و زمان پخت طولانی آنن میشود و به همین دلیل نتیجه کار بافت خاص با رویه ضخیم خواهد داشت.

مطالعه  چگونه ژله بستنی حرفه ای درست کنیم

سخن پایانی

از اینکه تا پایان مطلب طرز تهیه نان تست همراه فروشگاه بهگز بودید، بسیار خرسندیم و امیدواریم این دستور تهیه شرایط لازم برای پخت نان تست خانگی را برای شما فراهم آورد. در صورت تمایل می توانید با کلیک بر روی دستور پخت کیک و شیرینی با دیگر دستورات مختلف نیز آشنا شوید. پیشنهاد می کنیم ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 15 =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.