کروسان یا نان عصرانه یکی از محبوب ترین نان ها برای میان وعده ها است. علاقه به کروسان با مغز های متنوع در تمام گروه های سنی موجود است. مغز های متفاوت در بین نان کروسان طعم لذت بخشی به آن می بخشد. اگر به دنبال یک میان وعده یا صبحانه سالم و خوشمزه برای اعضای خانواده خود هستید، پیشنهاد بهگز به شما کروسان می باشد. این نان علاوه بر مواد اولیه راحت خیلی سریع نیز آماده می شود، برای پخت یک کروسان خوش طعم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی

مواد اولیه برای تهیه کروسان

  • آرد شیرینی پزی: حدود 5 پیمانه
  • شکر: 1 قاشق غذا خوری
  • پودر خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم: نصف لیوان
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه نان کروسان خانگی

  1. ابتدا شکر را به همراه آب ولرم در یک ظرف مخلوط کنید.
  2. خمیر مایه فوری را به ماده مخلوط آب ولرم و شکر اضافه کنید.
  3. بعد از مخلوط کردن آن ها در ظرف را بگذارید. 5 تا 10 دقیقه در جای گرم به آن استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.
  4. در ادامه باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  5. زرده برای رومال کردن کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ را همراه با نصف لیوان و روغن داخل یک ظرف بریزید. سپس هم بزنید تا یک دست شود.
  6. حالا خمیر مایه آماده شده را به مواد اضافه کنید، با هم مخلوط نمایید تا یکنواخت بشود.
  7. بعد از یکنواخت شدن آرد را الک کنید و آرام آرام به مواد اضافه نمایید تا خمیر جمع شود و حالت چسبندگی پیدا کند.
  8. اگر حالت چسبندگی پیدا کرد، دیگر نیاز به اضافه کردن بقیه آراد نیست. برای همین مراقب باشید تا آرد مواد زیاد نشود و خمیر خشک و سفت شود. در این صورت پف نمی کند.
  9. بعد از اتمام مراحل و چسپندگی خمیر آن را چند دقیقه ورز دهید تا کاملا یک دست بشود. بعد مواد را درون ظرفی بزرگ که توانایی دو برابر شدن حجم را دارد قرار دهید. ابتدا ظرف را با روغن چرب کنید و خمیر را چونه ای بگیرید و روی آن سلفون بکشید و در محیطی گرم قرر دهید تا یک ساعت استراحت کند.

    تهیه کروسان

    تهیه کروسان

  10. بعد از افزایش حجم ماده آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به 8 تکه تقسیم کنید. در ادامه چونه ها را تا حد امکان با وردنه باز کنید و خمیر های باز شده را روی هم قرار میدهیم.
  11. در ادامه باید با وردنه خمیر لایه ای با قطر نیم سانتی به صورت یک دست درست کنید و با کاتر مثلتی خمیر را قالب بزنید.
  12. حالا برای داخل کروسان می توانید از پنیر یا شکلات و … مناسب با سلیقه خود قرار دهید. در یکی از لبه ها این مواد را قرار دهید و به صورت لوله ای جمع کنید.
  13. سینی برای پخت کروسان آماده کردید را بردارید و با کاغذ روغنی آن را پوشش دهید یا این که به جای کاغذ روغنی سینی را با روغن چرب کنید.
  14. خمیر های لوله ای را با فاصله از هم در داخل سینی قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بذارید استراحت کند.
  15. فر را روشن کنید، دمای 180 درجه سانتی گراد مناسب پخت می باشد. فر را گرم کنید.
  16. برای این که فضای فر مرطوب باشد، از یک کاسه آب جوش می توانید استفاده نمایید.
  17. بعد از 15 دقیقه بر روی مواد زرده تخم مرغ را بمالید. در صورت علاقه می توانید روش کنجد نیز بریزید.
  18. به مدت 20 تا 25 دقیقه کروسان را درون فر قرار دهید تا پخته شود.
  19. زمانی که کروسان ها پخته شد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
شیرینی کروسان

شیرینی کروسان

بعد از اتمام مراحل می توانید کروسان را به عنوان یک عصرانه یا میان وعده عالی همراه با نوشیدنی در کنار خانواده خود میل نمایید. جالب است برای شما همراهان بهگز بگوییم که این کروسان تهیه شده دارای 310 کالری و 19 گرم چربی می باشد برای افرادی که دارای رژیم غذایی هستند بسیار مناسب است.

نکته مهم برای نگهداری شیرینی کروسان

برای مواد داخل نان کروسان می توانید از مواد مختلفی استفاده نمایید. برای نگهداری شیرینی کروسان خانگی هر کدام را درون کیسه های نایلونی یا کاغذی قرار دهید و درون یخچال قرار دهید. در مکانی قرار دهید که به آن فشار وارد نشود و شکلشان بهم نریزد. برای صرف مجدد می توانید در فر آن را مجدد گرم کنید.

تهیه مواد غذایی سالم و کم کالری بسیار سخت و مشکل است. بهگز یکی از بهترین مواد با کالری کم برای همه گروه های سنی و میان وعده عالی به شما پیشنهاد داده است. نان شیرینی کروسان را بپزید و در کنار خانواده خود لذت ببرید. برای تهیه مواد اولیه و لوازم قنادی می توانید بهگز را دنبال کنید. پیشنهاد می کنیم ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

مطالعه  طرز تهیه کیک بونت خانگی آسان و خوشمزه

یک نظر در “طرز تهیه نان کروسان برای یک میان وعده خوش مزه

  1. مهناز هدایتی گفت:

    یک خوشمزه ی جذاب و دوست داشتنی به عنوان میان وعده ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.