طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی آسان و خوشمزه

کاپ کیک شکلاتی یکی از پر طرفدارترین میان وعده یا عصرانه در سراسر دنیا می باشند که با خامه یا باترکریم یا گاناش شکلاتی تزئین می شود. کاپ کیک در طعم و مزه های مختلفی تهیه می شود ولی نوع شکلاتی آن طرفداران بیشتری دارد. جالب است بدانید برای کاپ کیک شکلاتی روز 18 اکتبر را روز جهانی این شیرینی اعلام کردند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیلی خوشمزه و آسان که به سادگی با کمک لوازم قنادی درست میشود را به شما عزیزان آموزش دهیم.تا انتهای این مقاله با فروشگاه اینترنتی بهگز همراه باشید.

 

دستور خوشمزه کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی

 


مشاهده محصولات کپسول کاپ کیک


 

ابزار قنادی مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک 

  • 1 و 1/2 پیمانه آرد کیک
  • 1/3 پیمانه پودر کاکائو
  • 1/2 پیمانه شیر
  • 2/3 پیمانه شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه کره (آب شده)
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 و 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای خوری وانیل

 


بیشتربدانید : تفاوت مافین و کاپ کیک چیست؟


 

مراحل پخت کیک شکلاتی خانگی 

برای درست کردن کاپ کیک شکلاتی ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد  به مدت 1 دقیقه روشن می کنیم تا گرم شود.سپس تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسد، آن ها را در یک کاسه می شکنیم، شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا مایه ای یکدست و سفید رنگ و کشدار حاصل شود.کره را که از قبل در دمای محیط آب شده را به همراه وانیل به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و در این مرحله زیاد هم نمیزنیم بعد از آن شیر را افزوده و با یک قاشق مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مطالعه  صفر تا صد طرز تهیه شیرینی بامیه

بیکینگ پودر، آرد، نمک و پودرکاکائو را با هم دو بار الک می کنیم و به صورت دو مرحله به مایع کاپ کیک اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق مواد را به خوبی مخلوط می کنیم. نکته قابل توجه این است که همزدن حتما در یک جهت باشد تا موادمان حالت همگنی به خود بگیرد. دقت شود که دراین مرحله مواد نباید زیاد هم زده شود.قالب های کاپ کیک را با کمی روغن چرب می کنیم و کپسول ها را در آن قرار می دهیم و مایه کاپ کیک ها را تا دو سوم کپسول می ریزیم و ان ها را به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کاپ کیک پخته شود.سپس بعد از خنک شدن کیک ها آن هارا با خامه یا شکلات و.. تزئین میکنیم.

 

دستور خوشمزه کاپ کیک شکلاتی

فوت و فن های کاپ کیک

 

نکات و فوت و فن های کاپ کیک 

  • برای فر برقی 20 درجه دمای فر را کمتر کنید.
  • می توان از مارگارین به جای کره نیز استفاده کرد.
  • برای تزیین می توان از خامه گرفته و اسمارتیز استفاده کرد.
  • حتما کره را با شکر 5 دقیقه هم بزنید تا طعم کره در کیک احساس شود.
  • بعد از پخت حتما اجازه دهید خنک شود تقریبا 30 دقیقه برای خنک شدن لازم است.
  • زمان اضافه کردن آرد حتما با کندترین دور بزنید اگه خیلی بزنید کیک تون خمیری و سفت می شود.
  • اگر از کپسول های کاغذی استفاده می کنید آنها را داخل قالب قرار دهید تا در زمان پخت وا نرود.
  • در حین پخت نباید درب فر را باز کرد چون پف کیک می خوابد .برای تست پخته شدن کاپ کیک در انتهای پخت یک خلال دندان را در مرکز کاپ کیک می چرخانیم اگر تمیز ماند یعنی کیک پخته شده است.
مطالعه  نکات طلایی پخت کیک های اسفنجی

بهترین جنس برای قالب کاپ کیک چیست؟

قالب کاپ کیک در طرح های زیبا و گوناگونی هستند که جنس اکثر این قالبها از نوع نچسب است. قالب های کاپ کیک از جنس قالبهای سیلیکونی، قالبهای تفلون، قالبهای فلزی، قالبهای آلومینیومی در بازار موجود هستند. همه ی این قالبها روکش نچسب دارند و مناسب برای انواع کاپ کیکها میباشند.میتوان گفت قالب های سیلیکونی بهترین نوع قالبهای کیک هستند.چرا که کیک به راحتی پس از پخته شدن از قالب کاپ کیک جدا می شود و برخلاف دیگر قالبها نیازی به چرب کردن و آرد پاشی ندارند.همچنین وزن قالب کاپ کیک در مقایسه با دیگر قالبها کمتر و قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارد.برای تهیه کاپ کیک در این قالبها می توانید از کپسول کاپ کیک استفاده کنید. علاوه بر اینکه مانع از چسیدن مواد کیک به قالب می شوند.به دلیل تنوع در طرح و رنگ آنها شمایل شکیل و زیبایی را به کاپ کیک شما می بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.